Slabim usor

Inca din copilarie imi tot spuneam daca exista produse care sa te ajute sa slabesti si tu sa nu faci absolut nimic pentru acest lucru. Acum, cand am mai crescut si eu, pot afirma ca daca atunci credeam ca nu exista, acum cred. Cred pentru ca am incercat pe pielea mea. Si va spun si voua ca sa stiti ca dupa aceea sa nu-mi spuneti ca nu ati stiut, mai ales cand eu v-am scris despre acest lucru.

Scurt si la obiect, asa cum ma stiti, va spun ca, exista produse foarte bune, create de exemplu de nutritionistii francezi care se numesc Gerlinea. Si sunt acele batoane interesante, bune la gust care au un minim de 20% proteine, care au vitamine si minerale. Aceste lucruri contribuie foarte bine si mult la mentinerea masei musculare, la mentinerea vitalitatii, ba chiar si la echilibru. Sunt produse destinate pierderii sau mentinerii greutati, inlocuirii unei mese copioase ii spunem noi pentru ca altfel nu prea stim sa mancat sau a compensarii unui exces culinar.

Poate ca v-ati intrebat si de ce sunt atat de eficiente si ce au ele: Produsele oferite de Gerlinea.ro nu doar ca sunt hipocalorice, dar sunt bogate si in proteine, sunt niste batoane care contin 12 vitamine si 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide. Si mai sunt recunoscute si de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA). Si va mai pot spune despre aceste produse, insa una este sa va scriu eu aici si alta este sa aveti voi experienta cu produsele acestea. Zic sa fie experienta voastra si nu a mea pentru ca doar voi puteti stabili cat de ok este. Noi am avut experienta noastra si decidem ca ne-a placut, ca este un produs util si practic deci, mai mult ca sigur vom continua sa slabim sau sa ne mentinem greutatea.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *