Ma mut la mama!

De curand eu si sotul meu ne-am mutat intr-un apartament din centrul Bucurestiului. Unu tare simpatic, care la momentul respectiv ne satisfacea toate nevoile. Dar de ceva timp linistea din casa noastra a cam zburat pe fereastra! Ce s-a intamplat? Ei bine, casa noastra a fost invadata de tot felul de insecte care mai de care. Furnicile stau in bucatarie, plosnite de pat peste tot in sufragerie si tot asa. Si de cand aceste insecte s-au hotarat sa locuiasca cu noi, eu si sotul meu nu ne mai intelegem de loc.

Eu il amenint intr-un ca ma voi muta la mama in cazul in care el nu va rezolva problema, iar el a innebunit cautand firme de dezinsectie si dezinfectie. Stiind ca fuga nu este cea mai buna solutie m-am alaturat lui in cautari. Si cautand impreuna o solutie pentru problema noastra, am descoperit Compania DDD. O firma din Bucuresti care ofera astfel de servicii la o calitate superioara.

Am sunat la DDD, apelul nostru a fost preluat de un operator tare simpatic care a stat cu noi in telefon pana am reusit noi sa ii explicam cu arata insectele acelea micute de dorm in patul nostru, pentru ca bineinteles noi nici nu stiam ce sunt.

Compania s-a prezentat la usa noastra cu cele mai bune echipamente si solutii. Solutii care din spusele lor ar fi achizitionate doar de la firme specializate si nu s-ar gasi pe piata publicului de larg consum. Serviciile lor au fost pe masura asteptarilor noastre, rezultatele fiind vizibile imediat dupa aplicarea acelor solutii. Si ce este cel mai important… acele insecte nu au mai continuat sa apara, semn ca solutiile folosite de acestia sunt intr-adevar de calitate. Si nu mai vorbesc de pretul serviciilor care este unul incredibil de accesibil. Cred ca este cel mai bun raport calitate – pret pe care l-am intalnit vreodata.

Iar acum, dupa ce au disparut toate aceste insecte din casa noastra, sotul meu ma tachineaza in continuu.. si ma trimite, in gluma bineinteles, la mama!

Dragele mele, daca vreti sa va mutati la mamele voastre faceti-o din motive intr-adevar importante, nu din cauza unor insecte nesabuite, care oricum vor disparea daca o sa chemati firma Compania DDD in ajutor.

Dragii mei, aveti grija de sotiile voastre si nu le lasati sa plece la prima furnica aparuta in calea lor.

Si impreuna, dragii mei si dragele mele aveti grija de casa voastra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *