ioteoCam, de vazut aici

Am un prieten care, recent vrea sa plece la mare, in concediu cu familia lui. Insa, singurul lucru care il face sa ramana, deocamdata, este ca nu are cine sa aiba grija de casa acestuia. Foarte multe cunostinte d’ale noastre i-au spus ca nu este chiar atat de grav sa plece si sa lase apartamentul incuiat si cu asta basta. Dar el nu vrea sa auda de acest lucru. Spune ca daca o sa-si gaseasca niste camere video bune, doar atunci o sa plece si el in vacanta. Noua ne-a parut rau de el si de familia lui si in semn de prietenie de atatia ani am cautat noi unele dintre cele mai bune camere. Si am dat de ioteoCam.

L-am pus sa cumpere vreo doua, ca sa fie el sigur. Una este montata la intrarea in apartament, acolo unde este si holul cel mare. Si a doua este exact in al doilea hol unde se face legatura dintre al doilea dormitor si baie. Deocamdata acesta pare linistit si a plecat impreuna cu familia lui la mare. Acum ne spune ca este foarte linistit si ca o sa-si prelungeasca sederea cu familia pentru ca ioteoCam isi face treaba. El doar intra pe smartphone sau seara pe tableta si vede tot ce se intampla in casa.

Adica mai nimic, in afara de pisica acestuia care ne povestea ca se plimba de colo-colo si ca are destula mancare pentru inca doua saptamani.Asadar, daca vreti sa fiti siguri ca are cine sa va monitorizeze casa, acum totul ese mai simplu cu ioteoCam. Ai luat camera, ai montat-o, ai facut configuratia in 5 minute, poate nici atat, si i-ai dat drumul la imagine. Restul vine de la sine atunci cand intri tu sa vezi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *