Gazduire servere

Poate ca unul dintre cele mai importante aspecte legate de activitatea desfasurata pe Internet este legata de felul in care informatiile, datele si site-ul dumneavoastra sunt protejate impotriva atacurilor cibernetice provenind de la hacker-i sau de la virusi informatici.

Din acest motiv este indicat sa apelati la serviciile specializate ale unei firme, care sa va ofere cu adevarat protectie in astfel de situatii. Specialistii de la appnor.ro va ofera securitate fizica in toate locatiile sale, Cloud MPLS, conexiuni VPN, aplicatii de filtrare a atacurilor DDOS, firewall pentru retea si aplicatii, deployment IDS si IPS, monitorizarea logurilor, paching si update de securitate, dar si audit regulat de securitate.

Securitatea oferita de catre cei de la appnor.ro vine insotita si de garantia calitatii serviciilor oferite. Este dificil pentru un simplu utilizator sa faca fata unui atac informatic, caci acest lucru implica un volum foarte mare de cunostinte, dar si echipament de specialitate. De aceea este recomandat sa lasati aceasta sarcina in seama unor specialisti, care pot face fata cu adevarat unei asemenea provocari. In plus, faptul ca beneficiati de o asemenea protectie va va feri de posibilitatea de a deveni o victima.

Va recomand gazduire servere dedicate Appnor si data center Appnor!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *