De vazut d’astea – SudImboliliareExpert

Imi place foarte mult zona de sud a capitalei. Am locuit acolo, mai ales in Berceni, pe o perioada de cativa ani buni cand am urmat studiile. Sper sa pot gasi si eu o garsoniera sau un apartament nou aici pe care sa il pot cumpara. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le fac in perioada urmatoare asa ca cel mai bine ar fi sa aleg din cele mai bune Garsoniere de vanzare Bucuresti Zona de Sud | SUD Imobiliar Expert Pot gasi foarte usor acum o garsoniera de vanzare in capitala mai ales ca foarte multi oameni trag la tara. Multi cunoscuti de ai mei s-au mutat la tara deoarece este mult mai bine si cheltuielile sunt mai mici. Mie in schimb imi place sa stau la oras fiindca am mai multe posibilitati, pot sa ma angajez mai repede si multe altele.

Am reusit sa gasesc si la Mega Residence » Ansambluri Bucuresti niste oferte foarte bune pentru apartamente si garsoniere care se situeaza in zona rezidentiala. Totusi, eu as vrea sa stau tot in sudul Bucurestiului. Mi se pare ca este o zona mult mai buna si aici am multe cunostiinte. De aceea aleg sa ma mut in orice caz, doar in sudul capitalei. Chiar vreau sa imi cumpar un apartament sau garsoniera. Chiriile sunt foarte mari in raport cu calitatea asa ca prefer sa am garsoniera mea in care sa pot sta linistit.

Da chiar si o intrebare fulger, Dobanzile creditelor interbancare: semn de revenire la normal sau instabilitate? Eu cred ca ne aflam tot intr-o instabilitate economica, mai ales ca am facut si eu un astfel de credit special pentru a lua o garsoniera si trebuie sa recunosc ca m-a costat foarte mult. Prefer sa imi cumpar acum ceva nou si de calitate chiar daca va trebui sa am mereu rate bancare. Daca si tu esti in cautare de apartament intra aici sa vezi Oferte imobiliare de la TNI: vezi unde găseşti cele mai interesante locuinţe noi. Sigur o sa gasesti si tu niste oferte foarte bune pentru apartamentele sau garsonierele scoase la vanzare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *