Cea mai buna solutie: Dream Residence

Am un amic care si-a luat un apartament in capitala. El a ales sa isi cumpere un apartament in sectorul 5 chiar intr-un complex rezidential. Mi-a aratat si mie oferta cu Dream Residence ansamblu rezidential sector 5, Bucuresti si am ramas uimit de preturile apartamentelor din acest ansamblu rezidential care se gaseste in sectorul 5. Chiar vorbeam cu el acum ceva vreme si ii marturiseam faptul ca mi-ar placea sa ma mut si eu in sectorul 5 deoarece este o locatie frumoasa si am putea sa fim aproape unul de celalalt.

Noi ne cunoastem de foarte multa vreme si ne avem ca fratii. Eu imi doresc enorm sa ajung in capitala sa imi pot deschide propia mea afacere si sa am un succes desavarsitor. Sper sa am noroc si sa imi pot face rost de o afacere din care sa pot face multi bani. Momentan caut un loc unde sa ma mut. Am gasit si Dream Residence 1 – Ansamblu rezidential de apartamente in sectorul 5 cu oferte destul de bune de la o agentie. Sper sa aleg ce este mai potrivit pentru mine si sotia mea.

Ea a zis ca se bazeaza pe mine si ma lasa sa aleg ce imi place. Chiar si la New House Residence » Ansambluri Bucuresti sunt o multime de oferte aviabile de unde sa aleg ce este mult mai bine pentru mine si familia mea. Multi oameni se muta de obicei in orasele mari pentru a gasi niste locuri de munca mult mai bine platite.

Imi place si mie sa ma mut in oras deoarece Revenire în sectorul rezidenţial: locuinţele low-cost, atracţia prezentului . Sunt preturi destul de bune in aceasta perioada in spatiile rezidentiale din capitala. Se pare ca si aici criza si-a pus amprenta si costurile pentru apartamentele de lux au scazut enorm. O sa ma mut si eu in perioada urmatoare pentru a face rost de cel mai bun apartament. O sa ii arat si sotiei ofertele acum de la agentiile online si vedem ce alegem. Sigur cred ca voi face o alegere buna si nu o sa am ce regreta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *