Ce să faci înainte de interviul de angajare

Interviul de angajare este prima întâlnire pe care o ai cu viitorul angajator. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării pentru că astfel riști să pierzi o reală șansă de a îți pune în valoare competențele.. Prima impresie este extrem de importantă la o astfel de întâlnire,  dacă acesta va fi favorabilă atunci dialogul va curge mult mai ușor și tu vei fi mult mai stăpân pe ceea ce oferi.

            Înainte de a merge la un interviu asigură-te că poți vorbi liber și că poți evidenția avantaje din toate activitățile de voluntariat, experiențele de muncă sau cursurile pe care le-ai urmat. Mai mult decât atât trebuie să poți oferi răspunsuri și la întrebările legate de firma în care vrei să te angajezi. Dacă ai aplicat pentru un post disponibil înseamnă că știi cu ce se ocupă firma respectivă, care îi sunt clienți și care sunt valorile în care crede.

            O impresie bună se face atât prin vestimentația pe care alegi să o porți, dar și prin starea ta psihică. Răspunsurile coerente, clare, creative și bine argumentate vor crește interesul angajatorului pentru tine și îl vor face să te aleagă în echipa sa.

Recomand program calcul salarii Hrp si servicii resurse umane Hrp.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *