Carucior pentru copii

Scaunul este recomandat copiilor inca de la nastere. Sunt recomandate pana la varsta de 4 ani atunci cand copilasul ajunge de la 0 la 18 kg. Sigur, pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

Mai exista si un scaun auto de grupa 1/2/3 pentru copii intre 9-36 kg. Ca ani estimativ ar fi intre 9 luni si 11 ani. Ceea ce trebuie sa stiti este ca grupa 1 ii cuprinde pe cei de la 9 la 18kg. Si de la 9 luni pana la aproximativ 3 ani copiii trebuie instalati in scaunul auto si fixati cu centura masinii, apoi il prindeti cu centura de siguranta a scaunului. Unii spun ca nu este comod pentru copil, dar este o idee buna din punct de vedere al sigurantei.

Eu va spun ca am incercat si este ergonomic si chiar comod. Totul depinde de cum este facut scaunul si de cine pentru ca este realizat din materiale de cea mai buna calitate. Si un lucru super mi s-a parut ca atunci cand vrei, componentele textile sunt detasabile si se pot spala la 30 grade C.
Recomand scaun de masa bebe si carucioare pentru copii.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *