Camere de supraveghere

Cand auzim termenul de sisteme de securitate, majoritatea dintre noi ne gandim la acele sisteme de alarma, care, prin intermediul unor senzori detecteaza miscarea sau prezenta unui intrus in situatia in care sistemul este activat si se stie ca nu este nimeni in casa sau la o anumita locatie.

Insa un sistem de securitate poate avea si alte folosinte. De exemplu, mai ales in cadrul firmelor care practica activitatea de comert, cu ajutorul camerelor de la sistemul de securitate, in magazinele mari, este astfel monitorizata si conduita cumparaturilor, descurajandu-se rapid orice tentativa de furt.

Pe de alta parte, tot cu ajutorul unui asemenea sistem, un patron se poate asigura ca angajatii sai nu fura din bunuri sau ca isi servesc corect clientii, avand un comportament corespunzator. Cred ca ati vazut macar o situatie in care casa de marcat avea o camera video indreptata direct spre ea.

 

Nu putine au fost cazurile in care patronii nu si-ai instiintat angajatii de existenta unui asemenea sistem de securitate interna si au avut astfel ocazia sa vada care dintre acestia trage chiulul de la munca sau incearca sa fraudeze fie clientii, fie compania.

 

Recomand interfon si camere de supraveghere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *