Alegerea fotografului pentru nunta

Nunta este unul din cele mai importante momente care se petrec in viata oricarui om. Este o zi speciala de care trebuie sa ne amintim cu drag peste ani si ani asa ca fiecare moment trebuie imortalizat la maxim. Eu sunt o persoana careia ii place sa pastreze orice moment unic si de aceea aleg pentru zilele speciale din viata mea cei mai buni fotografi.

Cand ma gandesc la nunta mea, ma gandesc la un moment fara margini, special si foarte frumos. Deoarece nu am avut mult timp la dispozitie am ales sa caut un fotograf foarte bun prin intermediul internetului. E foarte important sa alegi fotograful cu atentie sa nu ai parte de vreo surpriza neplacuta exact in ziua nuntii. Cunosc cazuri in care mirii s-au trezit fara fotograf la nunta fiindca i-a lasat cu ochii in soare. Nu vreau sa patesc la fel, eu vreau sa lucrez cu oameni seriosi. Eu vreau sa gasesc fotograful perfect pentru nunta in cel mai scurt timp si cred ca am reusit acest lucru. Avem mare noroc in prezent ca dispunem de tehnologie si in doar cateva minute gasim tot ce vrem. Eu am reusit sa dau peste siteul lui Cristi Neacsa, un fotograf destul de cunoscut. Am mai auzit de el la cativa prieteni si chiar eram curios sa vad un portofoliu. Sa stiti ca inca un aspect important de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti fotograful este sa analizati un portofoliu al acestuia pentru a vedea detaliat pozele pe care le-a mai facut, formatul si ce fel de cadre reuseste sa surprinda. Cristi Neacsa pot spune ca este un adevarat profesionist fiindca are un portofoliu de nota 10 cu fotografii superbe. Chiar sunt interesat de serviciile sale. Imi place ca pe site gasesc un portofoliu, multe detalii despre ceea ce face si desigur, preturile. Asta este exact ce cauta fiecare client cand intra pe siteul unui fotograf.

Am avut mare noroc sa dau asa repede peste un fotograf atat de bun iar acum nu mai ramane decat sa ne jucam rolul si sa pasim cu dreptul intr-o noua etapa din viata. Trebuie sa fiti si voi foarte atenti atunci cand alegeti persoana care va face fotografiile de nunta daca vreti ca totul sa iasa perfect. Eu vi-l recomand pe Cristi Neacsa fiindca este un fotograf foarte bun si am auzit numai lucruri bune despre el. Chiar si eu voi apela la serviciile sale la nunta mea.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *