Aer conditionat portabil – ideal pentru cei care nu au o locuinta fixa

Cat timp am fost studenta am locuit la camin. Erau conditii bune, insa vara caldura era total nedorita. In sesiunile din vara abia reuseam sa ma concentrez la invatat, deoarece era prea cald. Am indurat insa caldura, deoarece nu stiam ca pot avea conditii extrem de bune pe timp de vara la camin.

Dupa ce am terminat facultatea, m-am mutat cu chirie. Am inchiriat apartamentul primavara si nu m-am gandit la faptul ca vara va fi extrem de cald. Cand i-am spus proprietarului ca as dori sa am aer conditionat, nici nu a vrut sa auda. Am gasit insa o solutie perfecta pentru situatia in care ma aflam. Mi-am cumparat de pe www.rombiz.ro/aparate-de-aer-conditionat un aparat de aer conditionat portabil. De atunci lucrurile s-au schimbat si locuiesc intr-un apartament mult mai confortabil.

S-a meritat o astfel de investitie? Eu spun ca da. Pretul achizitionarii unui astfel de aparat a fost unul destul de potrivit pentru cat mi-am permis eu, montarea aparatului de aer conditionat s-a facut foarte usor si nu am avut nevoie de ajutorul unor profesionisti.

Unii nu vor un astfel de aparat deoarece considera ca scoate un zgomot mult prea mare si nu da randament prea bun. Pe mine una zgomotul chiar nu ma deranjeaza. Prefer zgomotul facut de aparatul de aer conditionat decat caldura. In privinta randamentului e suficient de mare pentru dimensiunile apartamentului meu. In plus, apartamentul meu nu este orientat catre soare.

Cred ca achizitionarea unui astfel de aparat de aer conditionat mobil este una dintre cele mai bune achizitii pe care le-am facut in ultimii ani. Am confortul dorit si sunt extrem de multumita.
Din punctul meu de vedere e inuman sa induri caldura din locuinta din timpul verii fara un aparat de aer conditionat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *