A avea o silueta de plaja

Grija pentru sanatate este atat de veche ca si originea umana. Primii oameni, acum milioane de ani, au trait in comunitate cu natura, cu vegetatia si fauna ei, fiind normal ca din acest cadru sa-si extraga cele necesare pentru adapostire, imbracaminte, sa se hraneasca, de aceea este normal ca tot de aici sa-si ia si cele necesare pentru a rezista bolilor. Cu toate ca sanatatea este cea mai de pret comoara a omenirii, care fiind prost pazita se pierde si  cel mai usor,  a fi sanatos si a trai bine duce implicit la a trai mai mult. De aceea oricine tine o dieta de slabire trebuie sa aiba in vedere si pastrarea sanatatii, caci norocul este ca ulciorul -nu merge de multe ori la apa -, dieta Gerlinea este o dieta simpla, sanatoasa si echilibrata, care te ajuta sa lupti cu kilogramele in plus si sa scapi de ele, dar pastrandu-ti intacta sanatatea. Produsele Gerlinea luate ca simple gustari sunt recomandate de medicii nutritionisti, de asemenea, ele pot fi folosite si ca adjuvanti  in dietele hiperproteice sau a celor hipocalorice. Daca inlocuiesti doua mese pe zi cu substitute de masa  Gerlinea  te ajuta la scaderea in greutate, la cererea consumatoarelor  acum exista si inlocuitori pentru  un mic dejun complet echilibrat.

Daca nu reusesti sa te abtii de la mancare dupa o cura de slabire, trebuie sa stii ca aceast a ducere  in jos urmata de urcare si iar in jos, duce la o dereglare ireversibila a metabolismului , iar cresterea cantitatii de grasime din organism va duce la schimbarea compozitiei corporale.

Pentru persoanele care se joaca de-a slabitul, produsele de la Gerlinea.ro  sunt ideale si pentru pastrarea greutatii corporale, deci folosite in cantitati mai mici decat in cazul dietei Gerlinea va ajuta sa nu va jucati de-a slabitul in detrimentul sanatatii voastre.

You may also like...

1 Response

  1. Maria says:

    Silueta este influentata de foarte multi factori din viata noastra,daca ne odihnim suficient,ce anume si cand mancam ,cat de des sau de rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *